Kampen om cup-finalen starter søndag! – Elverum

Kampen om cup-finalen starter søndag!

3.runde i cupen står først i køen!

Endelig er det match igjen for de svarte og hvite heltene fra Hedmarks flotteste by. Denne gangen reiser vi en liten halvtime til nabobyen Hamar. Vi skal opp i en spennende duell mot de gule og blå fra Hamar. Storhamar har endelig klart å få et herrelag i håndball. Noe som er veldig gledelig for byen og håndballen i Innlandet.

I følge rapportene består hamarlaget av veldig mange unge spillere som er under Raymond Hamars vinger på håndballinja i Hamar. Av de unge spillerne er det nok den talentfulle høyrekanten Sander Hustad som er den mest spennende. Med god teknikk og ålreite fysiske ferdigheter er unggutten absolutt en mann Elverum skal holde et øye til. En annen spiller som etter rapportene er spennende er Sondre Gjerdalen. Sønnen av den tidligere fotballspilleren Per-Arne Gjerdalen har et skudd som på en god dag kan utfordre både Nergaard, Imsgard og Øien i målet til storebror fra Elverum. Sammen med disse to ungguttene er det en hel gjeng med unggutter som virkelig har lyst til å vise seg frem for storebror fra Elverum. Det blir spennende å se om Hamar tar tilbake litt av balltronen etter at fotballen i Elverum også har tatt over tronen om å være best med ball mellom byene.

Vi i Elverum må nok se på oss selv storfavoritter i denne kampen og alt annet enn seier vil være tidenes største cupbombe. Det går mange år mellom vi spiller skikkelige nabooppgjør i cup eller serie, så dette bør man få med seg. Sist vi møtte et lag fra Hedmark var i cupen mot Veldre i 12-13 sesongen. Denne gangen ente det med seier, noe som forventes av laget også på søndag.

Noe som derimot som bør bli spennende er om vi klarer å sette ny tilskuerrekord i Boligpartner Arena på Hamar vest. De gule og blå har mobilisert alt de har for å få så mye som mulig ut av denne cupkampen, med folk, inntekter og diverse kick-off. Vi Elverumsinger kan vel ikke la oss utklasse av folk fra Hamar? Sist vi var i Hamar så satte vi rekorden i OL-amfien for mest tilskuere på en kamp i Eliteserien for menn. Denne gangen kan vi også sette rekord i Boligpartner Arena. Er du med?

Om du har lyst til å se Josef Pujols første opptreden for Norges beste lag bør du ta deg turen til Hamar. Avkast er klokken 18:00.

Elverum by vs Hamar by er alltid spennende.

Vi gleder oss til kamp