Seier i Bergen! – Elverum

Seier i Bergen!

Et bilde som inneholder person, sport, idrettskonkurranse, sportsklær

Automatisk generert beskrivelse

Eg ve te Bergen! -sang Øystein Dolmen og Gustav Lorentzen, kjent som Knutsen og Ludvigsen, og burde gjelde for Elverum Håndball også. Med to turen til Bergen på litt over en uke, står Elverum med to seiere. Viking TIF ble beseiret 28-40, før Bergen Håndball fikk føle på kvaliteten til elverumsgutta i dag. Kampen endte med seier

Alt gikk ikke på skinner for Bergen Håndball i dag. Mot et Elverum i storform ble Bergen et nummer for lite. Noe bedre lyktes heller ikke TV-produksjonen i Bergen. Stillbilde med resultat var det eneste seerne fikk seg i starten av kampen. Men når bildet på TV-sendingen var tilbake, var det gledelig å se at Elverum hadde startet kampen best. 2-4 var stillingen etter 6 minutter og live-føringen til handball.no kunne fortelle om én overtallsperiode for Elverum og to redninger av Rickard Frisk. Elverum fortsatte å øke ledelsen med Erik Toft i hovedrollen. Elverumsingen scoret 3 mål før Bergen tok timeout på stillingen 6-10 til Elverum. Etter timeout Nicolai Daling for Bergen etterfulgt av Kasper Lien for Elverum og Sondre Skare for Bergen. På stillingen 8-11 tok det derimot slutt. Nesten 7 minutter skulle spilles uten at noen av lagene lagde mål. Børge Lund ønsket endring, og tok timeout etter 23 minutter spilt. Der fikk han umiddelbar respons når Endre Langaas fikk straffe som Mathias Larson scoret. Sekundet før pause kontret Eskil Dahl Reitan inn Bergens 12 mål og stillingen til pause var 12-13.

Bergen startet andre omgang med å utligne til 13-13. Bergen kom aldri nærmere seier enn like mange mål. Elverum fortsatte å lede med et mål frem til Mathias Larson scoret Elverums 21 mål og stillingen var 19-21. Etter det så Elverum seg aldri tilbake og økte ledelsen til 4 mål. Kampen endte 25-29, og Elverum står fortsatt med full pott i REMA 1000-ligaen.

Miguel Neves ble Bergens mestscorende spiller med 10 mål. Mens Mathias Larson scoret 11 mål for bortelaget. De to er med det nummer to og tre på toppscorerlisten i REMA 1000-ligaen etter 7 serierunder. Martin Lindell, Runar Håndball, leder et mål for Neves med 50 og to mål foran Larson med 49 mål.

Nå venter en uke med trening for Elverum før neste kamp. Lørdag 26. oktober går turen til Oslo for å møte Bækkelaget i Ekeberghallen. Bergen Håndball skal til Nærbø dagen etter Elverums kamp.

#sammeforelverum