Sterk seier i Sør Amfi – Elverum

Sterk seier i Sør Amfi

Elverum viste gulltakter når de gjestet Sør Amfi og en vanskelig bortekamp mot ØIF Arendal.

Morten Nergaard måtte bli hjemme i Elverum da hans samboer er noen dager over termin med deres første barn. I den anledning var det unggutten Vegard B. Øien som voktet Elverums mål, noe han tidvis gjorde svært godt. Det var en jevn første omgang hvor Elverums forsvar slet med å få tak på skytterne hos vertene, men til pause kunne de likevel ta med seg en to måls ledelse på stillingen 14-16.

Det var jevnt også de første 15 minuttene av andre omgang, men derifra og ut var det kun Elverum på banen i Sør Amfi. André Lindboe signerte fredag ny kontrakt med Elverum og viste søndag kveld at han er en svært viktig brikke for den regjerende seriemesteren. Han ble fortjent kåret til banens beste i kampen mot ØIF Arendal. Gjestene kunne til slutt juble for seier 33-26.

Elverum ligger fortsatt på tabelltopp og om en uke kommer rivalen Drammen til Terningen Arena.