Steffen Stegavik kommer hjem til Elverum – Elverum
Steffen Stegavik var god i forrige kamp

Steffen Stegavik kommer hjem til Elverum

Etter to år borte fra Elverum vender Steffen Stegavik hjem til Hedmark for å spille for klubben i sitt hjerte igjen.

Etter to år borte fra Elverum vender Steffen Stegavik hjem til Hedmark for å spille for klubben i sitt hjerte igjen.
Steffen kommer fra en svært suksessrik sesong i romanske HCM Baia Mare der han ble både Romansk mester og cupmester.

Steffen flyttet til Romania sammen med sin kone Camilla Herrem, som også har spilt for Baia Mare i siste sesong. Camilla flytter nå til Danmark og toppklubben Tvis Holstebro.
For Steffen har sommeren gått til at se på forskjellige muligheter og hele tiden har Elverum vært et sterkt alternativ for trønderen.


For Elverum Håndball vil det alltid være stort å ha spillere som Steffen i sine rekker og når det nå viste seg at han så på Elverum som det beste alternativet for sin videre håndballkarriere måtte vi prøve å få han hjem til klubben igjen.
Når så vår fantastiske supporterklubb Taigan kom på banen og ville bidra med finansiering av Steffen sammen med andre i en kronerulling så bestemte vi oss for å prøve.


Som klubb kan vi ikke annet enn å bli dypt imponert over den velvilje og håndballentusiasme som råder i byen. På under en uke har klubben, som fortsatt befinner seg i en vanskelig situasjon, ved hjelp av ekstern hjelp klart å hente tilbake Steffen igjen.
Steffen går direkte inn og styrker stallen hvilket vi kommer å trenge når vi forhåpentligvis skal spille mange kamper både i Norge og Europa den kommende sesongen. Nå har vi en herlig miks av bakspillere med etablerte navn som Mitrovic, Stegavik, Mehl og Toft. Sammen med disse har vi veldig lovende og sultne gutter i Ekren, Jansrud, Burud og Eide.


Tusen takk til dere alle!