Haslum parkert av Elverums unggutter! – Elverum

Haslum parkert av Elverums unggutter!

Etter en lengre juleferie for Elverumsgutta var det i går duket for treningskamp mot Haslum hjemme i Terningen Arena.

Drøyt 100 tilskuere hadde møtt opp for å følge oppgjøret som ble spilt av den yngre garde fra begga lag. Unggutta får ikke alltid god nok match-trening og lagene så sin mulighet til å gi ungdommen sjansen denne kvelden.

Kontringer og spenstige mål satte standarden i kampen som startet med at lagene fulgte hverandre tett. Elverumslaget delvis anført av Håkon Ekren gikk til pause med en 9-8 ledelse.

Etter pausen ble det taktskifte og raske mål kom begge veier etter tekniske feil i angrepsfasen til begge lag. David Wattstrøm og Didrik Linderud fikk kjørt seg på vingene, og leverte gode løp som var med å peile Elverum inn på vinnersporet. Jørgen Jansrud, Håkon Ekren, Torbjørn Eide og Jonas Burud leverte mange gode overganger ute på banen, og tidvis kunne de finte ut hvem som helst i Haslum-forsvaret. Vegard Bakken Øien leverte på målvaktsposisjon som han ofte gjør. Kampen ble likevel noe preget av bomskudd og tekniske feil, så målfest ble det ikke, men en artig kamp for de som satt på tribunen. Ungguta viste at de er å regne med før vårsesongen braker løs i Februar. Elverum vinner 24-20!

Neste treningskamp for Elverum, spilles Lørdag 30.Januar på Flisa, da Elverum møter Kolstad.