Inn mot sesongen 2017/2018 med Didrik Linderud! – Elverum

Inn mot sesongen 2017/2018 med Didrik Linderud!

Vi har spurt ut spilllerne!

Navn: Didrik Wennberg Linderud
Posisjon: Høyre kant
Alder: 21
Klubber i karrieren: Elverum
Nasjonalitet: Norsk
Landskamper: 0
Sivilstatus: Singel

 

Dine tanker inn mot sesongen 2017/18?
Klubben har hevdet seg godt nasjonalt og internasjonalt de siste årene, så det blir spennende å se om vi klarer å bygge videre på dette og ta nye steg. Det har vært mange nye utskiftninger i troppen, så vi må jobbe knallhardt for å vinne titler og hevde oss i Europa.

 

Hvordan ser du på Champions Leaguegruppen vi har havnet i?
Det ser ut som en morsom og interessant gruppe, der vi får mulighet til revansj mot lag vi har møtt tidligere. Dessuten blir det spennende å møte noen nye lag som Gorenje Velenje og Dinamo Bucuresti. Allikevel er det en gruppe full av gode lag som vi må være på vårt beste for å hevde oss mot.

 

Hva tenker du om årets spillertropp?
Årets tropp har både en større bredde og er yngre tidligere. Samtidig har vi mange kvaliteter i denne troppen som vi kan bygge videre på og utvikle oss på banen. Utenfor banen er det også en veldig trivelig gjeng som fungerer godt sammen.

Fortell om deg selv utenfor banen og hva som interesserer deg:
Utenfor banen bruker jeg mest tid på trening og idrett. Det innebærer hovedsakelig håndball, basketball og fotball. I tillegg er jeg også student ved Høgskolen i Innlandet, men studiene blir noe nedprioritert i forhold til idrett.

Fortell noe om deg selv som ikke klubbens supportere vet om:
Jeg konkurrerte i skihopp og kombinert i en meget kort periode.

 

Korte spørsmål om dine lagkamerater
Hvem i laget flørter mest? Magnus Fredriksen
Hvem er mest rotete? Sander Wennberg Linderud
Hvem er best på å lage mat? Jonas Burud
Hvem er best på fotball? Håkon Ekren
Hvem er dårligst på fotball? Stiven Thorsteinnsson
Hvem er morsomst? Audun Breen Røragen (klovn)