I en hvit hall er vi der igjen, der vi alltid drømmer om å være! – Elverum

I en hvit hall er vi der igjen, der vi alltid drømmer om å være!

Markedsansvarlig Kalle Björkman er i ekstase foran den avgjørende finalen!

Er det ikke fantastisk? Tenk at vi igjen står foran en avgjørende finale på hjemmebane, tenk at vi igjen skal spille foran 2500 hvite elverumsinger som bærer fram våre gutter!
Jeg tenker ofte på hvorfor vi finnes til som topplag? Hva er poenget med å drive toppidrett som på mange måter er hard, brutal og veldig spiss?
Er det vi driver med i Elverum Håndball bare en ting noen få gærninger har kommet på er viktig for byen og regionen vår?
Svarene på de oven stilte spørsmålene er heldigvis fantastiske å få hver gang de blir stilt.
I Elverum har vi ingen rik onkel som har bestemt at han/hu skal leke seg med litt penger å skape et lag som vinner for sin egen stolthet. I Elverum er det ikke 422 tilskuere på kampene. I Elverum har vi pasjonert og stolt drevet med håndball siden 1946!
Tradisjonene som startet på asfalten med gutter som Bæk, Økseter, Nohr, Lundberg, Berg, Grindahl for å nevne noen er DNA som i dag sitter i veggene og sjelen vår.
Det som i 2008 fikk meg å flytte hit er akkurat betydningen av det vi driver med, jeg kunne sikkert ha spilt i en eller annen større by med bedre kaffe latte og bedre uteliv.
Men som håndballspiller der du ofte spiller på et lag som i beste fall er byens andre eller tredje lag i forhold til betydning. Så er følelsen av å sette på seg den hvite drakten å gå inn i et fullstappet Terningen Arena magisk.
Her føler du at det du gjør betyr noe, du vet at det diskuteres håndball ute på bedriftene. Misser våre spillere å hilse på en for dom ukjent person på gaten så er de fort sett på som at de er litt høye på seg selv.
Når avgjørende finalen blåses i gang tirsdag kveld er det syvende strake sluttspillfinalen som Elverum Håndball spiller, våre gutter kommer gi alt de har og spille fantastisk håndball. Det er jeg sikker på.
Du å jeg kan på tribunen gjøre det som generasjoner av publikum før oss ha gjort, legg vekk det trauste og fortsett på den linje vi har vært inne på gjennom hele sluttspillet.
Husk at gutta aldri gir seg noe vi såg mot Haslum i avgjørende semifinale.
Nei dette skal vi #sammenforelverum ta og vi skal gjøre det på Elverumsvis.
Galskap, pasjon, hvithall, fulhall og hele vegen!

Jeg er stolt over å kalle meg elverumsing og jeg er stolt av byen og klubben vår
En siste kamp før vi tar sommerferie og den skal vi ta!
//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball