Westby rundens spiller i Champions League(!) – Elverum

Westby rundens spiller i Champions League(!)

Gikk rett til topps etter fenomenal kamp i Finland!

Elverums Alexander Westby har spilt seg inn i alles hjerter denne høsten. For andre runde på rad ble han tatt ut på rundens lag i VELUX EHF Champions League, nå er det også klart hvem som drar av sted med tittellen rundens spiller.

For etter å ha kjempet mot:

Venstreback: Igor Karacic, RK Vardar
Midtback: Aidenas Malasinskas, Motor Zaporozhye
Høyreback: Melvyn Richardson, Montpellier
Høyreving: Michal Daszek, Wisla Plock
Strekspiller: Jannik Kohlbacher, Rhein-Neckar Löven
Målvakt: Benjamin Buric, Flensburg-Handewitt

Var det venstreving Alexander Westby som gikk seirende ut av duellen og sikret seg sin første tittel som rundens spiller i verdens gjeveste klubbhåndballturnering! Med sine 10 mål mot Cocks på bortebane var han sterkt bidragytende til at Elverum kunne sikre sin fjerde strake seier i Champions League.

At Westby går hele vegen til topps betyr ikke bare  at han er den beste venstrevingen i runde 6 men altså den beste spilleren totalt sett. Dermed slår han ut stjernene fra PSG, Barcelona, Flensburg, Skjern, Montpellier, Nantes, Veszprem, Kielce, Vardar, ja alle som en i denne runden!

Vi gratulerer Alexander med en strålende prestasjon og håper å se mer av det samme i månedene som kommer! Helt vilt!

https://www.facebook.com/ehf.champions.league/videos/1974877019256228/