Elverum-Fjellhammer sendes LIVE på nett – Elverum

Elverum-Fjellhammer sendes LIVE på nett

Koronasituasjonen har gjort sitt til at vi ikke kan ha mye folk i hallen. Klubben har jobbet mye i sommer for å finne en måte å få ut treningskamper til de som ikke får sett det live i hallen.

Fredagskampen mot Fjellhammer er utsolgt, men det er sikkert flere der ute som kunne tenke seg å se kampen. Gladnyheten vi presenterer nå er at vi har kjøpt et automatisk kamerasystem i Terningen Arena, og kan derfor vise kampen på internett.

Torsdag kveld ble kamerasystemet vi har i Terningen testet, og systemet besto testen. Vi kommer derfor til å vise kampen på nett, forhåpentligvis til glede for alle som ikke får mulighet til å være i hallen.

Web-sendingen av fredagens kamp mot Fjellhammer koster 59 kroner.

Link til sendingen er nederst i denne saken.

MERK:

Etter testingen har vi funnet ut følgende:
Systemet har en forsinkelse på ca. 6 minutter. Det betyr at hvis du går inn på sendingen klokken 19:00 (kampstart), så vil det fortsatt se ut som spillerne varmer opp. Det kan også hende at du ikke «slippes inn» på sendingen før 19:05. Dette er altså helt normalt, og ikke en teknisk feil.

TIPS:
Når du er inne på nettsiden til sendingen: Registrer gjerne en bruker tidlig, så slipper du det rett før kampstart.