Nye tak borte mot Halden i kveld! – Elverum

Nye tak borte mot Halden i kveld!

Elverum var nære poeng mot Pick Szeged på onsdag, men dessverre for Børge Lund og resten av laget hans sto de igjen med null poeng. På lørdag har de muligheten til revansje. Halden står på motsatt banehalvdel i det som blir en ekstrem vanskelig bortekamp. Bunkersen til Halden er beryktet, og det er en arena Elverum har slitt i tidligere og det blir garantert ikke noe lettere når Morten Nergaard står i målet til Halden.

Nergaard har spilt noen sesonger i Halden nå, og det er fortsatt like rart å se den tidligere Elverums-målvakten stenge buret for noen andre enn Elverum. Elverumsingen har definitivt vært med å bidra til at Halden ligger kjemper om sluttspillplass etter 21 kamper spilt. Med sine 17 poeng ligger de likt med BSK som holder til på den siste plassen blant de åtte som kommer til sluttspill. Om man ser motsatt vei på tabellen så er det fire poeng ned til Sandefjord som ligger under streken. Det er derfor en viktig match for Halden denne lørdagen.

På morgendagens Halden lag er det Morten Linder som er toppscorer. Høyrekanten kom til klubben fra 1.divisjonsklubben Falk Horten før denne sesongen, og hvilken vei det har tatt etter overgangen. Linder har puttet 117 mål til nå i årets sesong, og er nummer fem på toppscorerlista totalt. Sterkt av mannen som er vokst opp i Fjellhammer. Truls Erik Grøtta er en annen spiller som virkelig har vist seg frem i år. Moldenseren har over 4 mål i snitt pr kamp og er en viktig spiller for laget som trenes av Jan Thomas Lauritsen.

Den tidligere Elverum spilleren Jørgen Jansrud har slitt med litt skader den siste tiden, og er mest sannsynlig ikke aktuell for kampen som har avkast 18:00 på lørdag. Håvard Jensen er en hamarsing som tidligere spilte i Storhamar. I tillegg er danske Jonas Jensen en sentral spiller for hjemmelaget.

I Elverum er det ingen nye skader, og det er bare Simen Holand Pettersen og Dominik Mathe som ikke stiller på kamp i Halden. Laget har veldig god selvtillit om dagen. Selv om de tapet en del av kampene i Europa, så spiller de en veldig god håndball. Med fem landslagsuttatte spillere er de også favoritter, selv om kampen blir steintøff kamp. Elverum må være på topp for å ta sin 22 strake seier i årets sesong. Vi går for to poeng. HEIA ELVERUM!!!