Siste kamper i oppkjøringen er gjennomført – Elverum

Siste kamper i oppkjøringen er gjennomført

Nantes – Elverum

Åpningskampen mot Nantes blir dessverre ikke slik vi ønsket og håpet. På treningen dagen før mister vi Antonio Serradilla med et overtråkk, og blir dermed sårbare både defensivt og offensivt. Vi kriger og kjemper, men har for mange bomskudd og tekniske feil, noe som blir knallhardt straffet av et meget godt Nantes-lag. Analysen i etterkant viser marginale feil hele kampen gjennom, og det er små detaljer i mange situasjoner som gjør at kampen blir som den blir. Nantes er soleklart bedre enn oss denne lørdagen, og med 17 tekniske feil fra vår side, så blir resultatet styggere enn det kanskje hadde trengt å være i den franske gryta. For gryte var det så absolutt. Når svetten renner av oss på tribunen, ja da kan vi bare tenke oss hvordan det er å spille. Franskmennene håndterer varmen best, og selv om Robin Haug står en fin kamp med 12 redninger, kan ikke det hindre et 31-20 tap over laget som endte som nummer tre i den franske ligaen forrige sesong, kun fire poeng bak vinner PSG.

Foto: Veronika S. Larsen

Chambery – Elverum

I kampen mot Chambery får vi en helt annen start enn mot Nantes. Vi tar kommandoen relativt tidlig, og kjører et voldsomt tempo gjennom hele førsteomgang. Kontringene sitter som de skal, godt hjulpet av redninger fra Simon bakerst, og vi vinner duell på duell i vårt etablerte angrep. Peter Lukacs, Kasper Lien og Sindre Heldal står for 13 av våre 18 mål når vi går til pause på stillingen 12-18. Andreomgang blir dessverre et mørkt kapittel for vår del. Med Daniel Blomgren og Tobias Grøndahl ute før kampstart, så tar kreftene rett og slett slutt for oss. Chambery justerer seg i sitt etablerte forsvar, og vi får store problemer med å vinne dueller, og dermed komme til avslutninger. 12-18 i favør oss ved pause, blir snudd til 28-24 i favør Chambery. Simon Mizera gjør en meget godkjent kamp, og ender til slutt på 15 redninger. Men kan dessverre ikke hindre et tap denne søndagen i Selestat.

Tusen takk til alle våre flotte supportere som var i Frankrike og støttet oss!

Foto: Veronika S. Larsen