Aktiviteter – Elverum

Aktiviteter

Håndball for alle
Sammen med ASKO presenterer vi samfunnsprosjektet «Håndball for alle». Her deler vi ut 200 billetter til eliteseriekamper for barn, ungdom og voksne som av økonomiske, sosiale eller kulturelle årsaker ikke selv kommer seg på kamp. Dette er lavterskel, og billetter fås ved å sende mail til ida@ehh.no. For å få tilsendt billetten må man laste ned Elverum Håndball sin app.

Mental Helse

Sammen med Eidsiva presenterer vi samfunnsprosjektet «Mental Helse».

Grønn uke
Hvert år arrangeres grønn uke sammen med Kiwi. Våre spillere griller pølser utenfor byens Kiwi butikker og inntektene går til veldedig virksomhet.

Barnas kamp
Vi arrangerer en årlig barnekamp. Barn inviteres til en egen dag i Terningen Arena hvor det arrangeres gratis aktiviteter tilrettelagt for barn. Dagen avsluttes med håndballkamp. Etter kampen vil barna få mulighet til å treffe våre spillere.

Mc Donald´s håndballskole

https://ehh.no/2024/02/27/mcdonalds-handballskole-er-i-gang/

Frivillighetens kamp
Vi arrangerer Frivillighetens kamp hvert år. Her hylles frivillige i vår egen klubb, sammen med frivillige i andre organisasjoner og klubber i Innlandet. I pausen blir vinneren av “Årets frivillige” presentert.

Bredde- og frivillighetsfondet
Bredde- og frivillighetsfondet er opprettet for å bidra til at medlemmer/spillere i Elverum Håndball Yngres som selv ikke kan klare sine økonomiske forpliktelser fortsetter aktiviteten. Fondet skal bidra til at frivilligheten i Elverum håndball påskjønnes.

Julegaver til Frelsesarmeen
Hvert år – i desember samler vi inn julegaver til Frelsesarmeen – fra både enkeltpersoner og amarbeidspartnere.

Elverum Folkehøgskoles Ugandaprosjektet
Via kronekampen er vi årlig med og støtter Ugandaprosjektet til Elverum Folkehøgskole. Les mer om skolens bistandsprosjekt her.

Kampens helt
Gjennom året kan våre samarbeidspartnere engasjere seg som kampens helt. Kampens helt inviterer skoler, sykehjem, frivillig organisasjon eller annet på en hjemmekamp. Kampens helt vil bli profilert på vår storskjerm.