McDonald´s Håndballskole er i gang! – Elverum

McDonald´s Håndballskole er i gang!

Mandag kl. 09:00 var 115 forventningsfulle barn klare til å starte opp med vinterferiens håndballskole. McDonald`s Håndballskole byr på fart og spenning fra morgen til sen ettermiddag, og på mandag var det full fart fra start til slutt.

Håndballskolen varer fra mandag til onsdag denne uken, og det er lagt opp til mange økter for barna som er fordelt i aldersbestemte grupper. Gruppene skal blant annet innom temaer som kast/mottak, spill, lek og moro og ballsidighet. I tillegg er det lagt opp til litt utelek i løpet av dagen. Barna som er i alderen 6 – 10 år er aktive, kreative og viser en enorm interesse i lek med ball.

Vi støtter McDonald´s sitt budskap – «Heng i hallen, ikke på McDonald´s» og gleder oss til å tilbringe enda et par dager med en fantastisk gjeng med fremtidige håndballspillere.