Elverum Rullestolhåndball Yngres – Elverum

Elverum Rullestolhåndball Yngres

Treningstid: Lørdager kl 14.00 – 15.00 i Terningen Arena 

Elverum startet opp et tilbud om rullestolhåndball for yngre utøvere høsten 2023, og er per i dag eneste klubben i Norge som har dette tilbudet. I tillegg til ukentlige treninger, så arrangerer vi flere rullestolhåndball samlinger i løpet av året.  

Rullestolhåndball øktene består av lekbasert og allsidig aktivitet i rullestol. Overordnet målsetning er å skape en sosial arena med fokus på utvikling, gode opplevelser, mestring og relasjonsbygging. På treninger inkluderer vi både voksne utøvere, og utøvere fra de andre yngres lagene i klubben. Dette er for å kunne tilrettelegge best mulig for alle barn, tross alder og fysiske forutsetninger. 

Tilbudet er rettet mot barn og unge i alderen 6 – 14 år, med en fysisk funksjonsnedsettelse som gjør det utfordrende å holde følge med de jevnaldrende. Det kan for eksempel skyldes redusert gange-/løpeferdigheter, motorikk eller utholdenhet. Aktuelle diagnoser er blant annet Cerebral Parese, ryggmargsbrokk, amputasjon eller ryggmargsskade. Vi ønsker å inkludere så mange som mulig, men som minstekrav må deltaker kunne manøvrere en manuell rullestol og å følge instruksjoner.  

Deltaker behøver ikke benytte rullestol til vanlig for å delta på tilbudet.

Har du spørsmål om tilbudet, ikke nøl med å ta kontakt!

Susanne Utgård 

Epost: susanneutgard@hotmail.com

Tlf: 988 55 098