Backe sommerproff – Rullestolhåndball – Elverum

Backe sommerproff – Rullestolhåndball

For første gang arrangerer vi en håndballskole i rullestolhåndball! Dette blir samtidig som Backe Sommerproff i starten av august, hvor deltakerne får oppleve de samme ressursene som våre elitespillere, og får møte spillerne under måltider og treninger.

Dette er tilbudet for deg som:

  • Er født mellom 2005-2009
  • Har en fysisk funksjonsnedsettelse som gjør det utfordrende å delta i det ordinære håndballtilbudet (Løp/opp/hurtige vendinger etc.)
  • Mestrer å manøvrere en manuell rullestol
  • Ønsker å bli kjent med nye mennesker gjennom idrett og utvikle evnen til samarbeid og samspill
  • Ønsker å lære mer om idretten håndball.

Ettersom det ikke finnes tilbud om rullestolhåndball for barn og unge per i dag, stilles det ikke krav til håndball erfaring for påmelding til dette tilbudet. Under gjennomføring av øktene vil det gis en innføring i idretten rullestolhåndball, med fokus på aktivitetsglede og mestring. I tillegg vil det gjennomføres felles foredrag for alle deltakere, med blant annet mentale ferdigheter og individuell utvikling som tematikk.

Link til påmelding finner du her!