Håndball for alle! – Elverum

Håndball for alle!

Sammen med ASKO HEDMARK ønsker Elverum Håndball å presentere samfunnsprosjektet «Håndball for alle». Gjennom sesongen vil vi tilby gratis inngang til våre eliteseriekamper i håndball.

Formålet med prosjektet er å skape tilhørighet, trivsel og meningsfull fritid for barn, ungdom og voksne.

Via vårt håndball tilbud har vi skapt et stort samfunn bestående av spillere, foresatte, frivillige og ansatte. Gjennom dette prosjektet ønsker vi at mennesker som vi tidligere ikke har nådd frem til skal få mulighet til å bli en del av oss. 

Målgruppen for vårt prosjekt er barn, ungdom og voksne som av økonomiske, sosiale eller kulturelle årsaker ikke selv kommer seg på kamp. Målgruppen er bosatt i Innlandet og det er åpent for at alle kan søke.

De som melder seg vil få tilbud om en gratis håndballkamp i Terningen Arena, hvor de får sett på Elverum Håndball sitt herrelag.    

Påmelding gjøres direkte til Ida Borg på mailadresse ida@ehh.no. Eneste kriteriet vi stiller er at man kan laste ned Elverum Håndball sin app slik at billetten kan sendes ut direkte. Prosjektet varer gjennom hele sesongen og vi setter derfor ingen frist for påmelding.