Meny – Elverum

Meny

Mat og matglede binder familie og venner sammen, derfor ønsker vi å gjøre handelen til en best mulig opplevelse for deg. Det betyr at du vil oppleve en butikk som setter fokus på førsteklasses ferskvarer, stort og spennende vareutvalg, personlig service og ikke minst fagkunnskap.

Hos MENY har du frihet til å velge det som passer deg best i et stort og mangfoldig vareutvalg. Det betyr at du eksempelvis kan velge mellom tomater med forskjellig smak og bruksområder, mellom friske og tørre urter med forskjellig aroma til forskjellig bruk. Eller mellom oster med ulik karakter og opprinnelse til ulike anledninger. Det gjør det kanskje vanskeligere å velge, men desto lettere å bli inspirert.

Ferskt brød smaker best, derfor steker vi det for deg. I våre butikker kan du kjenne duften av nystekt brød, flere ganger om dagen.

Frukt- og grønnsaker er godt og ikke minst sunt og fordi behov, smak og bruk er forskjellig, vil du hos oss finne et bredt utvalg av produkter fra alle verdens kanter.

I våre butikker finner du også et spennende utvalg fisk, kjøtt, delikatesser og ferskpakket ost og våre ferskvareansatte er behjelpelige med å gi ideer om oppskrifter og tilberedning.

Fordi smak og behov er forskjellig, gir vi deg valget. Også på pris. Hos oss finner du First Price – vårt billigste alternativ, kjente merkevarer og ferske delikatesser . Men vi er opptatt av å holde prisene så lave at du trygt kan la smaken bestemme, også neste gang du handler hos oss!