Presset av Sandefjord – Elverum

Presset av Sandefjord

Helt ærlig: Få trodde vel at "juniorene" fra Sandefjord skulle presse rutinerte Elverums-spillere. Men der tok mange feil. Sandefjord presset Elverum i 60 minutter.

Simen Hansen, Sandefjords keeper, stoppet Elverum! Hjemmelaget manglet ikke sjanser, 100% sjanser, men Simen, som hadde noen måneder i Elverum etter dansk proffspill for 2, 5 år siden, hadde gjort hjemmeleksa. Elverum skjøt nede, Simen reddet nede.

Begge lags keepere hadde samme redningsprosent, Simen 47 skudd og 23 redninger, mens Morten Nergaard sto igjen med 46 skudd og 21 redninger. Men det var sjansene som gjorde forskjellen. Elverum hadde langt mer å spille på og avslutten med stort sett 100%-sjanser, mens gjestene ikke hadde samme kvaliteten og stinget i sitt angrepsspill.

Slik ble det i 2 omganger. Sandefjord fulgte serielederne helt til siste slutt. Da var det bare ett mål som skilte.

 

Kampfakta

Elverum – Sandefjord 25-24 (11-11)

Elverumshallen

Tilskuere: 1.044

Mål/lag, Elverum: Per Egil Riddervold, Morten Nergaard, Aleksander Børresen 1, Kjetil Aanestad 6, Karl Bjørkman 1, Leonel Ojala 3, Henri Auer, Morten Post 3, Lars Nordberg 5, André Lindboe 2, Andre Tønnesen 1, Ari Stefansson 2 og Sigmund Høye 1,

Toppscorer, Sandefjord: Steffen Berg Løkkebø 6.

Utvisninger, Elverum: 2 x 2 min., Sandefjord: 4 x 2 min.

Dommere: Håvard Kleven og Christian Ramberg.