Stengte buret – Elverum

Stengte buret

Morten Nergaard var i en klasse for seg. Han alene var hovedårsaken til at Elverum hadde ldelsen da lagene gikk til pause.

Morten Nergaards keeperspill og Steffen Stegavik på sitt beste i angrep var verdt turen til Langhushallen alene. Morten og Elverum tok brodden og mye av selvtilliten fra Follo-spillerne før pause. Skuddene fra de gode kvalitetsspillerne hos Follo forsvant fra distanse etter sidebyttet, og samtidig blomstret Steffen Stegavik til for fullt. Elverum slapp løs mye av det tempoet som har vært fraværende i serien så langt, i denne kampen. Angrepsspillet sitter bedre og bedre, og feilprosenten synker. Selv om det ble tap for Follo så ble det et underholdende håndballkveld for de 1.039 på tribunene, et antall som er ny publikumsrekord i Langhushallen.

Kampfakta:

Follo – Elverum 20-30 (10-14)

Langhushallen

Mål/lag, Elverum: Per Egil Riddervold, Morten Nergaard, Kjetil Aanestad 3, Karl Bjørkman, Leonel Ojala, Sigmund Høye 1, Henri Auer 2, Morten Post 6, Lars Nordberg 3, André Lindboe, Erik Toft, Andre Tønnesen, Sigurdur Ari Stefansson 6 og Steffen Stormo Stegavik 9.

Toppscorer, Follo: Anders Skiaker Myhra 4.

Tilskuere: 1.039

Utvisninger: Follo 3 x 2 min. og Elverum 7 x 2 min.

Dommere: Kim Andersen og Per Morten Sødal.