«Ikke fred å få» – Elverum

«Ikke fred å få»

Magnus Gullerud skal også på tur med landslaget, U-90, og Mika Nurmi tar med seg landslagsspillerne til 4-nasjonersturnering i Finland.

Akkurat som sine yngre klubbkamerater, Erik Toft og Petter Øverby, er Magnus Gullerud like selvfølgelig landslaget for sin årsklasse, 1990-årgangen. 17-åringen er et av de desidert største strektalentene i landet som ikke trenger mange månedene før han kan hevde seg på det øverste nivået i Norge.

Unggutten er både målbevisst og innsatsfyllt. Sammen med treningskamerater som Erik Toft og Simon Kjernlie Wang ligger Magnus på 600 håndball-timer i året, langt over det elitespillere legger bak seg. Årsaken er at de i tillegg til treningsøkter og kamper med klubben følger et tilsvarende intensivt treningsopplegg på håndballinja på Elvis.

I Finland skal Magnus møte landslagene fra arrangøelandet Finland, Hvitrussland og Estland frem til turneringen avsluttes 30. oktober.