Sorg i Elverum – Elverum

Sorg i Elverum

Akkurat nå føles det veldig tung. Daniel Kampf tar med seg familien og returnerer til Tyskland. I håndball-miljøet i Elverum føles det som å miste en av sine nærmeste.

Det ligger ingen dramatikk i beslutningen. Sjøl hadde Daniel planlagt å reise tilbake til Tyskland etter denne sesongen, men et gunstig jobbtilbud til kona endret planene. Allerede neste uka tømmer han huset i Horndalen for eiendeler og setter kursen sørover med familien.

Elverum mister en lojal, sympatisk og kunnskapsrik medspiller, naturen en venn, fisken en «uvenn» og alle oss andre en hyggelig samtalepartner.

Som tidligere medspiller til Stig Rasch i Bundesligaen kom Daniel til Elverum, i starten for fisketurer med sin gamle lagkamerat, en selvfølge til Stig sin avskjedskamp 1. september for 2 år siden, og endelig som spiller foran fjorårssesongen.

Men dessverre ble den aktive perioden for de sort/hvite kort. Målbevisste trente han seg opp igjen til sine gamle nivå, og da han endelig fikk vist sine virkelige kvaliteter ble han skadet, – en måned før cup-finalen i Spektrum for ett år siden.

Heldig vis fortsatte han i klubben, og for denne sesongen ble an assistenttrener for Christian Berge. Nå er også det historie. Men en kort historie med Daniel i Elverum vil sitte igjen lenge, veldig lenge.

Takk for innsatsen, Daniel. Vi håper vi ser deg igjen. Fisken vil fortsatt bite i vassdragene i distriktet.