Møter Bækkelaget i semi’n – Elverum

Møter Bækkelaget i semi’n

Per Refseth håpet på Elverum i semifinalen. Han får det som han ville. Sammen med Anders Lund skal "Elverums-duoen" møte gamle medspillere i Elverumshallen.

Christian Berge vil ikke trekke fram noen ønskemotstander. Han sier at skal Elverum være best må de vinne mot alle, uansett når de spiller. Og Per Refseth & Co hos nyopprykkede Bækkelaget er inegn kasteball. Det fikk fjorårets cupmestere, Runar, merke da Oslo-laget sendte dem ut av cupen i forrige runde. Og det var nettopp «sluttspill-jokeren for Elverum for halvannet årt siden, Per Refseth, som ga medsspillerne ny energi «intravenøst» da han utlignet i 3 sekunder før full tid og sikret ekstraomganger.

Et hyggelig gjensyn blir det, og aller helst med hjemmeseier 11. november og ny tur til Spektrum 30. desember!

Trekningen:

Kvinner:

Byåsen –  Nordstrand

Gjøvik og Vardal – Larvik

 

Menn:

Follo – Drammen

Elverum – Bækkelaget/Nordstrand