Elverum på tabelltoppen – Elverum

Elverum på tabelltoppen

Dette ble Steffen Stegavik sin kamp. 11 mål og like mange assist, tilsammen 22 av 33 mål. Uten midtspilleren i angrep hadde det blitt en helsvart 1.-omgang.

Bodø tok ledelsen og var i tet det meste av første omgang. Midtveis kom hjemmelaget ajour, tok føringen, men gjestene hentet inn igjen forspranget og var bare det ene målet bak til pause. Steffen Stegaviks 9 mål ble redningen for at Elverum hang med i denne omgangen. Av 21 skudd på mål ble det 15 scoringer til nordlendingene i denne omgangen, først og fremst som en følge av svakt forsvarsspill av hjemmelaget.

Etter sidebytte var det Elverum som bestemte det meste. De jobbet seg til en femmåls-ledelse, men nok en gang knep gjestene inn på forspranget og holdt spenningen oppe. Men det var Elverum som styrte denne omgangen, uten at de helt klarte å riste av seg motstanderne før på slutten.

Det ble to nye poeng, og sammen med Drammen er Elverum fortsatt ubeseiret og 10 poeng etter 5 kamper.

Det mest overraskende, og et lite varsko, er Bækkelaget som tok en solid seier mot serievinnerne fra i fjor, Fyllingen. Bækkelaget er de som kan sette en stopper for Elverums cupfinale-drømmer når de kommer til Elverumshallen for semifinale om en uke.

Kampfakta

Elverum – Bodø 33-27 (16-15)

860 tilskuere

Mål/lag, Elverum: Per Egil Riddervold, Morten Nergaard, Aleksander Børresen 2, Kjetil Aanestad 3, Leonel Ojala 1, Henri Auer 1, Morten Post 8, Lars Nordberg 6, Truls Moe Fjeseth 1, André Lindboe, Andre Tønnesen, Ari Stefansson og Steffen Stegavik 11.

Toppscorer, Bodø: Davis Öbrink og Hampus Jildenbäck 6.

Utvisninger, Elverum: 2 x 2 min. , Bodø: 4 x 2 min.

Dommere: Chris Bakksjø og Roger Nestaas.