Anja vil til Kina-VM – Elverum

Anja vil til Kina-VM

Anja Edin tar ansvar. Storhamar-spilleren tok kontakt med klubbkameraten, den tidligere Elverums-spilleren Jan Frode Johansen (innfelt), og dermed kan SIL-stjerna ha tatt et langt steg mot VM-tur til Kina.

Anja tar grep sjøl for å bli bedre forsvarsspiller. SIL-stjerna tok kontakt med Jan Frode Johansen for å høre om den tidligere Elverums-spilleren kunne bistå. Etter kampen mot Bodø snakket Jan Frode med Christian Berge som var kjapp med å ønske Anja velkommen. Dermed var kontakten tatt og Anja Edin var velkommen til å trene sammen med herrelaget til Elverum.

I Elverum kjenner vi Thorir Hergeirsson fra den tiden han var i klubben og gjenreiste herrelaget. Vi vet han er svak for spillere som tar ansvar for din egen utvikling. Anja har tatt det første steget, – kanskje nok til å få turen til VM i Kina i neste måned.