Stemningen kan avgjøre – Elverum

Stemningen kan avgjøre

Det er nettop "trøkket" i Elverumshallen som er Elverums varemerke, og det kan hende at nettopp dette blir avgjørende i semifinalen mot Bækkelaget onsdag kveld.

Elverums-spillerne elsker det, de som har opplevd rammen rundt kampene på tribuna, og sjølsagt du og jeg, elsker det. Feststemningen og engasjementet gjør forskjellen. Når Bækkelaget kommer har alle hørt om det, for både Per refseth og Anders Lund har «vokst opp» med livet rundt banen i Elverumshallen under kamp. De har helt sikkert fortalt resten av laget hva som venter dem, men det er de færreste av gjestene i denne semifinalen som har opplevd dette spesielle trøkket.

Dette kan bli den lille forskjellen, for Elverum forbereder seg på at de møter et lag som krever at de yter sist beste. Det er derfor viktig at alle strår til i denne kampen, ikke minst på tribunene, – med håp om at det ender i Spektrum.