Anja testet gutta – Elverum

Anja testet gutta

Anja Edin har tatt grep for å sikre en plass med landslaget til VM i Kina. Angrepsjokeren vil bli en bedre forsvarsspiller, og derfor utfordret hun Elverums eliteseriespillere.

– Jeg er kjempeglad for at Christian Berge var positiv til at jeg kunne få denne treningsøkte i Elverum, sa Anja etter at hun hadde fått med seg halvannen time sammen med Lars Nordberg & Co.

– Det gjorde godt å få en føling med kreftene til gutta, og sjøl om jeg har optimale treningsforhold i Storhamar, og helt topp trenere som gir meg de samme korrigeringene, så ser jeg fordeler ved å utfordre meg sjøl mot denne gjengen. Selv om jeg får mye av de samme direktivene fra Christian så er det ingen svakhet at beskjedene kommer med en ny stemme, samtidig som jeg må skjerpe meg ekstra i et slikt nytt miljø.

Takk for besøket, Anja! Vi håper og tror at vi kan glede oss til vi ser deg under mesterskapet i Kina.