Sesongens første tap – Elverum

Sesongens første tap

Det var de færreste som trodde på en enkel kamp mot Stord, men det var vel ingen som trodde at serielederne skulle tape 21-30.

Kampen var annonsert som «hatoppgjør» her på Vestlandet. Det ble tødt, men det var absolutt hjemmelaget som omsatte dette til besluttsomhet som ga uttellinger i begge ender av banen. Bestemt og hardtarbeidende i forsvar stykket de opp Elverums angrepsspill, og fremover hadde de samme innstilling overfor et flatt og passivt Elverumsforvsr.

Men denne opplevelsen var kanskje bra for Elverum med tanke på programmet de har resten av året. Nå fikk de føle at de må spille opp mot sitt beste for å leve opp til sine forventninger, for ingen har problemer med innsats og motivasjoner mot en av de største favorittene.

Kampfakat

Stord – Elverum 30-21 (17-12)

Mål/lag, Elverum: Per Egil Riddervold, Morten Nergaard, Mats. R. Wæraas, Aleksander Børresen 1, Kjetil Aanestad 5, Karl Bjørkman 2, Leonel Ojala 1, Henri Auer, Morten Post, Lars Nordberg 6, Andre Lindboe 1, Andre Tønnesen, Ari Stefansson 2 og Steffen Stegavik 3.

Toppscorer, Stord: Rune Skjærvold 9.

Dommere: Håvard Kleven og Christian Ramberg.