Kjørte over svekket Haugaland – Elverum

Kjørte over svekket Haugaland

Christian Berge fikk nok svar på noen av de spørsmålene han satt igjen med etter tapet mot Stord, sjøl om Haugaland manglet to av sine beste spillere. Tilsammen har Fahrudin Zaimovic og Ola Netterheim stått for en tredjedel av lagets mål, sjøl om de ikke v ar med og fikk satt et eneste skudd i nettmaskene mot Elverum.

Gjestene var ikke mer beskjedne enn at de tok føringen 4-1 i løpet av de første 5 minuttene. Men etter 10 minutter var Elverum ajour, og derfra og ut ble det mye Elverum. En solid seier over et svekket Haugaland.

Kampfakta:

Elverum – Haugaland 39-21 (21-10)

Lag/mål, Elverum: Morten Nergaard, Per Egil Riddervold, Aleksander Børresen 1, Kjetil Aanestad 3, Karl Bjørkmann 9, Leonel Ojala 4, Sigmund Høye 2, Henri Auer 1, Morten Post 6, Lars Nordberg 5, Truls Moe Fjeseth 2, Magnus Gullerud 1, André Lindboe 4, Steffen Stormo Stegavik 1.

Toppscorer Haugaland: Fredrik Utengen 6.

Utv., Elverum: Ingen, Haugaland: 2 x 2 min.

Dommere: Rune Kristiansen og Øyvind Togstad.