Tapte før pause – Elverum

Tapte før pause

Elverum ødela for seg sjøl før pause, men etter sidebytte viste de at når de lykkes og er lojale mot Christian Berges instrukser så er de fullt på høyde med Drammen.

Bortsett fra noe unødvendig slurv i sluttminuttene så viste Elverum at de kan matche cup-motstanderne i Spektrum 30. desember, i hvert fall etter det de viste etter pausen. Men i de første 30 minuttene ble det for mange tekniske feil som straffet seg mot de kjappe Drammens-spillerne.

Det tentes et lite håp blant Elverums-supporterne da Elverums-spillerne «vasket vekk» de fleste tekniske feilene i pausen og knep inn på de sju målene de lå bak, – helt frem til 25 minutter og 5 minutter igjen. Da lå de 3 mål bak og fem minutter igjen. Men dessverre, det holdt ikke helt inn – denne gangen.

Men en det holdt for helt inn, tross skulderplagene, var Steffen Stegavik. Han var klart banens beste spiller. Med sin hurtighet og fantastiske temposkifte signerte han 12 av Elverums mål.

Nå står det flere av topplagene på terminlista for Elverum de neste to ukene, en fin anledning for Christian Berge til å drille inn det forholdsvis avanserte angrepsspillet han legger opp til. Mindre tekniske feil før pause og det kunne blitt seier i Drammenshallen.

Kampfakta

Drammen-Elverum 35-29 (20-13)

Mål/lag, Elverum: Steffen Stegavik 12, Lars Nordberg 5, Kjetil Aanestad 5, Leonel Ojala 3, Kalle Bjørkman 2, Henri Auer 1 og Truls Moe Fjeseth 1.

Toppscorer Drammen: Espen Lie Hansen og Jan-Richard Lislerud-Hansen 10 hver.

Tilskuere: 2.500

Dommere: Rune Kristiansen og Øyvind Togstad