Ny test i toppen – Elverum

Ny test i toppen

Fyllingen blir en ny, tøff motstander for Elverum, en kamp som vil avklare hvor Elverums-spillerne står akkurat nå. Christian Berge var ikke fornøyd etter tapet for Stord, og var ikke mer fornøyd med det spillerne viste før pause mot Drammen på onsdag. Oppgjøret mot Fyllingen søndag kan Christian den bekreftelsen han søker.

Fjorårets seriemestere puster Elverum i nakken på tabellen etter at de overraskende ga fra seg seriepoengene for Bækkelaget og Haugaland, mens det holdt så vidt for Drammen mot begrenserne, kun ett måls margin. Både medalje-kandidatene Runar og Haslum har fått føle kvaliteten på søndagens motstandere i Elverumshallen. At det har svingt for laget kan ha sammenheng med det tette kampprogrammet og tøffe oppgjør mot Europas beste håndball-klubber i Champions League.

Selv om vi håper på nye seriepoeng til våre gutter så vet vi at vi kan se frem til en underholdende og spennende kamp i Elverumshallen kl. 19.00.