Elverumsspillet til jul – Elverum

Elverumsspillet til jul

De som vil sikre seg det nye Elverumspillet må være raske. – Spillet kan foreløpig bestilles/reserveres på Elverum hådball´s E-mail: post@ehh.no. Spillet produseres i 1000 eksemplarer og vi oppfordrer folk til å sikre seg ett eller flere eksemplarer ved å tegne seg på lista, sier daglig leder Erik Henriksen.

Spillet er et familiespill beregnet for to til seks spillere fra åtte år opp til de aller eldste.
 
– Spørsmålene handler om Elverum håndball fra 1950 og til i dag, kultur, geografi fra Elverum og er definitivt både morsomt og spennende som familiespill. Elverum Håndball ønsker å gjøre hva vi kan for å bidra til ytterligere patriotisme rundt klubben og derfor har ElverumSpillet en utpreget lokal forankring. Spørsmålene er utarbeidet i nært samarbeid med journalist og håndballguru Stein Berg og Beate Østby ved kulturskolen.
 
Hver sponsor får ett eller flere felt på brettet og ett kort i selve spillet. De som trekker dette kortet skal mime den enkelte sponsor. – Vi er overbeviste om at alle som kjøper spillet vil huske sponsorene enda bedre når en av spillerne rundt bordet starter med å mime hvilken bedrift dette er.
Pris for Elverumspill er 495 kroner – kan bestilles på: post@ehh.no
– Det er det tilsvarende spill koster i utsalg over disk. Vi mener at dette vil egne seg utmerket som gave/julegave til familie, venner ansatte og kunder.