Tapte toppkampen – Elverum

Tapte toppkampen

Etter at Follo beseiret Drammen ville Elverum ligge poenget bak DHK på tabellen med seier. Men det ble fjorårets seriemestere fra Bergen som tok med seg begge poengene og kom ajour med Elverum i serien så langt.

Elverum holdt seg et par mål foran i det meste av kampen. To ganger var Fyllingen målet foran, men hver gang hentet Elverum inn igjen ledelsen og stakk fra med et par mål. Men minuttet før full tid var Fyllingen igjen foran, og 27 sekunder før slutt tok Christian Berge timeout, satte gul trøye på Leonel Ojala for å avslutte med sju utespillere og sikre uavgjort og poengdeling, – minst. Men pasningsfeil av Elverum i overtall gjorde at Fyllingen kunne plusse på sluttresultatet med scoring i det tomme Elverums-målet.

Dermed spisser det seg til om topplassene i serien. Alle tar poeng mot alle. Nå skiller det bare 2 poeng, en kamp, mellom 2. plass og 6. plass på tabellen. Etter 9 serieomganger ligger laget poenget bak samme tidspunkt i fjor, og dersom målet er å være ajour på poenghøstingen etter halvspilt serieomgang frai fjor må laget minst ha med seg 3 poeng fra oppgjørene som står igjen, ØIF Arendal borte og Haslum hjemme.

Jevnere kan det knapt bli.

Kampfakta

Elverum-Fyllingen 25-27 (13-11)

Tilskuere: 858

Mål, Elverum: Kjetil Aanestad 10, Steffen Stegavik 5, Leonel Ojala 3, Sigmund Høye 2, Andre Tønnesen 2, Henri Auer, Lars Nordberg og Sigurdur Ari Stefansson 1 hver.

Toppscorer Fyllingen: Andreas Gjeitrem 7.

Utvisninger, Elverum: 3 x 2 min., Fyllingen: 1 x 2 min.

Dommere: Kenneth Abrahamsen og Arne Mikael Kristiansen.