Nye krafttak – Elverum

Nye krafttak

I Postenligaen tar neste alle poeng for alle. Derfor er det ingen selvfølge at Elverum vinner når de gjester ØIF Arendal søndag. Litt ekstra temperatur kan det også ligge i kampen.

Hjemmelaget har både rutine og mye muskler blant spillerne, og det er mer enn toppscorerne Andreas Kjølner Hansen og Eirik Heia Pedersen å se opp for. Arendal lokket den tidligere storspilleren Harald Johnsen ut på parketten igjen i eliteserien denne sesongen, og med bare 5 seriekamper for sørlandsklubben er 34-åringen allerede den som scorer flest mål i snitt per kamp. Han mangler i hvert fall ikke rutine etter 96 landskamper, fordelt på 61 junior-, 21 ungdoms- og 14 A-landskamper.

Men det kan bli litt ekstra temperatur for Elverum under besøket i Arendal, etter turbulensen og en del ubetenksomme påstander som ble slengt ut. Det føles helt urimelig den kritikken Elverum fikk etter at det ble umulig å flytte den terminfestede seriekampen fra f.k. søndag.

Det er klart at mange følelser har erstattet realismen i dette tilfellet. Det er synd, for vi har ingen problemer med å forstå ønskene, men det er noen begrensninger i mulighetene.

Det kan oppstå uenigheter, spesielt mellom organisasjoner som overlever takket være frivillig dugnadsjobbing, men det føles ikke alltid rettferdig, – slik som i disse tilfellene.