Brødre-duell onsdag – Elverum

Brødre-duell onsdag

Det blir brødreduell i Elverumshallen onsdag kl. 18.00. Andre Tønnesen som forsvarsklippe for Elverum, mens broren Kent Robin er stoppsorer for Haslum.

Sørg for å få meg deg den siste seriekampen før jul. Det blir lenge å vente til den neste, for det er først 7. februar 2010 Elverum kan jakte på nye seriepoeng, hjemme mot Runar.

Og laget kan trenge all den støtte de kan få når motstanderen er Haslum, fortsatt litt bak Elverum på tabellen etter en varierende seriestart, men fortsatt tippes laget som en av de sterkeste medaljekandidatene. Toppscorer for laget og hele Postenligaen før denne kampen er 18-åringen Kent Robert Tønnesen, bror til Elverums strekspiller og midtspiller i forsvar, Andre. Elverum meldte sin interesse da Kent Robert søkte nye utfordringer på toppnivå, men han valgte Haslum slik at han fortsatt kunne bo hjemme.

For Elverum blir dette «generalprøven» før cuofinalen i Oslo Spektrum om 2 uker. Men nå er det akkurat denne kampen onsdag kveld som gjelder, – og så blir det Drammen og Oslo Spektrum som vil stå i fokus.

Møt opp og hjelp Elverum til nye seriepoeng!