Varsko fra Sandefjord – Elverum

Varsko fra Sandefjord

Onsdag tar Elverum turen til Sandefjord, et lag som slåss for å overleve i Postenligaen og som ofte skaper problemer for Elverum.

Selvtilliten strutter i laget fra hvalfangerbyen etter at de beseiret naboklubben Runar i forrige kamp. På sin egen nettside har de merket at Elverum ikke er er i «flytsonen» for øyeblikket, og sikter til de to kampene Elverum har lagt bak seg denne måneden.

Elverum må nok regne med at motivasjonen er på topp etter seieren i byderbyet sist helg, og minnene fra besøket i Elverum i høst hvor Elverum virkelig måtte slite for å berge poengene med ett måls margin.

Den gang storspilte Simen Hansen, som hadde en gjesteopptreden i Elverums-drakta for 2 år siden, mellom stengene. Laget Elverum besøker onsdag kveld er forholdsvis jevnt besatt, men de har et par spillere som normalt står for brorparten av målene, nemlig Rein Havang og Steffen Berg Løkkebø.

Elverum på sin side har slitt i de to siste kampene, men oppgjørene mot Runar og BSK/NIF kan ha vært den vekkeren spillerne trengte etter cup-opplevelsen for halvannen måned siden. For nettopp den prestasjonen sørger for at de nå bare møter motstandere som verken vil mangle motivasjon eller innsats.