Utfordrer medaljeplassen – Elverum

Utfordrer medaljeplassen

Onsdag møtes lagene i Elverumshallen. Vinneren fra oppgjøret vil være "TOPP 3" på tabellen. Og det fine er at folk kan oppleve spenningen i hallen, i tide til OL-sendingene overtar på TV.

Og akkurat denne kampen vil være verdt en opplevelse, som en befriende avveksling fra OL og TV. Forrige gang disse lagene møttes i serien spilte Morten Nergaard sesongens beste kamp og vartet opp med keeperspill som rev selvtilliten ut av Follo’s normalt sterke bakspillere.

Tabellen nå viser at Follo har tuktet de beste og med seier vil de ta bronseplassen fra Elverum. Så innsatsen vil ikke mangle når mannskapet til elverumsingene Sixten Kjernlie (sportslig leder) og Erik «Arsen» Andersen (trener) gjester sitt gamle lag. For både Sixten og «Arsen» har gått gradene fra den yngste klassen til eliteseriespill med herrelaget for Elverum.
Hos Follo er det praktisk talt et komplett lag å se opp for med spillere som Eldin Hajdarevic, Henrik Sverdrup Flack (bilde), Kyrre Vegard Johannesen, Anders Skiaker Myhra, Magnus Jøndal og ikke minst Erik Strøm, alle «tungvektere» på scoringsstatistikken for Postenligaen.

Viktig kamp og mye spenning kl. 18.00 i Elverumshallen onsdag.