Bodø er presset – Elverum

Bodø er presset

Og nettopp denne bevisstheten og mobilisering i laget kan bli en tøff utfordring når Elverum gjester Bodø med 2000 tilhengere i Nordlandshallen onsdag.

Akkurat som Elverum for ett år siden måtte Bodø starte serien med – 3 poeng på tabellen. Vi vet hvordan slikt skjer. Men tross denne ekstra belastningen så har BHK kommet seg opp til ett poeng fra kvalikkplassen på tabellen. Det kan virke litt tøft å klatre opp til trygg plass. Avstanden er 8 poeng opp til Haslum HK, åtte runder før sluttspillet tar over.

Ikke umulig, men vanskelig. Og vanskelig kan det bli for Elverum onsdag kveld når de møte BHK, farget av den tabellsituasjonen de lever i. Det har svingt litt for Elverum i det siste, og de trenger å føle at de er på rett spor igjen etter turen nordover. Og møtet med BHK kan styrke denne følelsen igjen, et lag som har sendt lag som Fyllingen, Follo og Bækkelaget hjem uten full pott i kofferten etter turen til Bodø og møtet med spillere som David Öbrink, Hampus Jildenbäck, Aleksander Mevatne og Ivan Cosic.