14-åring møtte idolet – Elverum

14-åring møtte idolet

Og ikke nok med det, Georg Mørtvedt Rugelbak fikk en treningstime sammen med sitt forbilde, Elverums playmaker Steffen Stegavik. (Foto: Arne Flygind)

Mens mange tar for seg av snødekte fjellviddene, forlot Georg nettopp dette på Røros da familien tok med seg unggutten til vinterferie og håndball i Elverum. Og håndballtalentet fikk oppleve mer enn de fleste. Sjølsagt stilte Steffen Stegavik opp, og ikke nok med det, Steffen hadde også en treningsøkt sammen med håndball-vennen fra Røros i Elvishallen.

I bagasjen med seg hjem hadde Georg Mørtvedt Rugelbak med seg en god porsjon inspirasjon etter møtet med Steffen, og ikke minst, spillertrøya Steffen brukte i cup-finalen i Spektrum for 2 måneder siden.

Lykke til videre, Georg og Steffen!