Elverum åpner hall – Elverum

Elverum åpner hall

Stor dag for Haugaland Håndball, og en ære for Elverum. Lagene åpner den nye storhallen med seriekamp lørdag kl. 16.00.

Det blir en gledens dag for Haugaland når de kan åpne sin nye storstue med seriekamp mot Elverum, en motstander de aldri har avgitt poeng til på hjemmebane. Og mer enn noen gang trenger hjemmelaget å beholde poengpotten i byen. Med sju seriekamper igjen er nok det mest realistiske å sikte seg inn på kvalikkplass, men også det blir en tøff utfordring i en serie der alle tar poeng for alle, og ikke noe er forutsigbart.

I en slik situasjon blir det på nytt en vanskelig kamp for Elverum i Haugesund. Riktignok gikk det greit for hjemmelaget da Haugaland gjestet Elverumshallen, men det kan være verdt å minne om at de har slått Champion League-deltagerne fra Fyllingen, og blant annet Bodø i Bodøhallen.

Siden forrige gang lagene møttes har HHK fått på plass to nye toppscorere for laget, Fahrudin Zaimovic og Ian Seistrup. Samtidig sliter Elverum med skader. Leo Ojala og Henri Auer er fortsatt ute, og det er vel tvilsomt om Kjetil Aanestad rekker å bli bra igjen til kampen i hans eget «hjemmedistrikt», mens det er håp om at Lars Nordberg skal bli leget nok til å spille kampen.

Og i ryggen har Elverum en busslast med supportere med på flyet for å feire hall-åpningen, og aller helst: Elverums første seier på Haugalands hjemmebane.