Elverum stjal festen – Elverum

Elverum stjal festen

Den høytidelige åpningen av den nye storhallen ble nok etter boka, sjøl om de ikke hadde tid til å ta imot gratulasjonsgaven fra Elverum Håndball, men der stoppet festforestillingen. I den nesten timen var det Elverum som styrte regien.

Haugaland er på desperat poengjakt. Håpet er at de fortsatt kan invitere til Posteligen-kamper i sin nye storstue, Tysvær Arena, neste sesong. Men drømmen ble knust i åpningsminuttene. Elverum vant for første gang på bortebane mot Haugaland, som spilte en av sine svakeste kamper denne sesongen. Kanskje har det blitt form mye for spillerne med all oppmerksomheten rundt åpningen av hallen, – sammen med at Elverum styrte mye av det motstanderne skulle få slippe til med.

Etter noen skuffende kamper var det en opptur å spore mot Bodø på onsdag, og mot Haugaland slo det meste til slik Elverum kan, både i forsvar og angrep. Mer sidelengs jobbing og blokkeringer i forsvaret forenklet keeprjobben. Av 47 skuddforsøk av Haugaland ble det bare 17 mål. 8 forsøk utenfor mål og 8 blokkerte av forsvaret.
– Jeg skal hjem og skjemmes. Vi byr ikke opp til kamp i hele tatt i dag. Dette skal vi ta grundig lærdom av. Heldigvis kommer det snart flere kamper. Vi vet vi kan så mye bedre enn det denne kampen viste, var kommentaren fra Fahrudin Zaimovic til Haugesund Avis.

– Jeg er veldig godt fornøyd med det guttene viste i denne kampen, sa Christian Berge om kampen. – Men jeg har sett mange vidoer av Haugaland i det siste, og jeg vet at det bor mye mer i dette laget.

Her er bildet daglig leder i Elverum, Erik Henriksen hadde med som hilsning til Haugaland HK:

Kampfakta
Tysvær Arena
Tilskuere: 2.000

Mål, Elverum: Aleksander Børresen 6, Kjetil Aanestad 5, Lars Nordberg 5, André Lindboe 5, Ari Stefansson 4, Karl Björkmann 4, Magnus Gullerud 2, Steffen Stegavik 2 og Morten Post 1.

Toppscorer for Haugaland: Martin Gravdal Haldorsen 6.

Utvisninger, Elverum: 5 x 2 min., Haugaland 2 x 2 min.

Dommere: Marius Josefsen og Inge Holm.