Ikke bare glede – Elverum

Ikke bare glede

Den ene utfordringen avløser den andre. Kjetil Aanestad har kommet seg etter Bodø-skaden, men her har Morten Nergaard tatt over, mens Lars Nordberg fortsatt sliter.

Kjetil Aanestad viste ikke mye av slagskaden han fikk i låret mot Bodø da han bedro til at Elverum «kjørte over» Haugaland. Men Morten Nergaard har i stedet satt seg opp på skadeliste som det ser for at Christian Berge skal bli kvitt. Midtveis i den siste omgangen måtte Morten overlate keeprplassen til Per Egil Riddervold etter en lyskestrekk da han gjorde utfall til høyre på et Haugaland-skudd. Riktignok spilte Per Egil en glimrende kamp som erstatter, men det hjelper lite på rekken av skader i laget.

For lagkaptein Lars Nordberg sliter fortsatt med skadene fra Bodø.

– Jeg er fortsatt stiv i låret og ryggen, men det er verre med lysken, sier Elverums kanonskytter, Lars Nordberg. – Jeg har hatt en løpetur og en økt med vekter, og det kjennes ikke bra ut. Jeg skal teste meg litt mer på treninga i kveld, opplyser Lars, 2 dager før den viktige seriekampen mot Stord i Elverumshallen.