Ny prøvelse, mot Stord – Elverum

Ny prøvelse, mot Stord

Mika Nurmi flyttet litt lenger vestover fra Haugaland, til Stord, foran denne sesongen. Nå har Nurmi og klubben skilt lag.

Det ble mer tumulter enn håndballminner etter forrige besøk av Stord etter cup-kampen i Elverumshallen. Det roet seg etter hvert, og Stord fikk revansje da Elverum kom på besøk til seriekamp i november og beholdt begge poengene med 9 måls margin.

Dette har nok hjemmelaget lyst på å revansjere i Elverumshallen onsdag kveld. Elverum har hatt sin tunge periode etter nyttår, men bør sitte inne med en behagelig selvtillit etter de siste kampene, ikke minst etter turen til Haugesund og Haugaland. Også Stord har spilt gode kamper, men kommer til Elverum etter 3 tap på rad, det siste hjemme på Stord mot ØIF Arendal, der de ble satt på plass med 17-31-nederlag.
Men skal poengene bli igjen i Elverum onsdag kveld må heller hjemmelaget minne seg sjøl om siste besøk på Stord og at motstanderne blant annet har spilt jevnt mot både Drammen og Fyllingen, lagene som topper tabellen før serierunden onsdag kveld.