Trilleravslutning for G18 – Elverum

Trilleravslutning for G18

Denne helga spiller Elverum 4. runde i SPAR-serien i Sandnes. Laget er ubeseiret, akkurat som Haslum HK og Bækkelaget, og om 5 uker møtes disse lagene i den siste runden, i Oppsal Arena.

Axel Stefanssons elever på Elverums G-18-lag imponerer i SPAR-serien. Tipsene var mange før seriestart i denne serien, og optimistisk var det de som tippet laget til «topp 5». Nå er de «topp 3».

Foran denne serierunden står de uten tap, en uavgjort og resten seiere, og flere av spillerne har blitt gjengangere på «rundens lag» i SPAR-serien. Også Halsum og Bækkelaget har gått ubeseiret gjennom rundene så langt, men heller ikke i denne runden møtes de 3 klubbene på tabell-toppen. Men 24. – 25. april bygger det opp til skikkelig «finale-spill» når disse 3 lagene møtes i siste runde – i Oppsal Arena.Det fjerde laget i denne avgjørende runden er Fyllingen som snuser oppunder tetlagene, på 5. plass.

Men først skal lagerne bryne seg i 4. runde i helga, Elverum mot arrangørklubben Sandens, som står ut poeng, Follo (6. plass) og Drammen (13.plass).