Utklassingsseier – Elverum

Utklassingsseier

Elverum G18 fortsetter å imponere i SPAR-serien, tross seriens første nederlag.

En enkel åpningskamp, dere alle spillerne fikk prøve seg. Kampen avgjort til pause, med ledelse 17 – 5

Sandnes hadde lite å stille opp med både fysisk og spillemessig. Når 2 av deres antatt 3 beste var ute med skade ble laget ytterligere svekket.

Med avgjort kamp til pause ble det byttet mye spillere i andre omgang slik at alle kom inn i kampen og fikk spillefølelsen. Testet også å ta ut keeper og spille med en ekstra utespiller.

Simon Wang Kjernlie ble kåret til kampens beste spiller.
Erik Toft ble toppscorer med 10 mål.

Elverum og Follo har utkjempet mange tette og spennende kamper.
I dag trakk Follo det lengste strået og vant 26 – 25.

Follo tok » som vanlig» kommandoen i kampen. Stort tempo,og mange kontringer. De fikk tidlig en 4 måls ledelse, som de holdt omgangen ut. Pauseresultat 14 – 10 til Follo.
Elverum mangletbåde intensitet i forsvar,  rytme i angrep og litt marginer i første omgang.

I andre omgang var det Elverum som tok kommando. Allerede etter 5.28 var vi ajour på stillingen
16 – 16. Resten av omgangen ble tett, lagene fulgte hverandre, og kampen var åpen helt til siste minutt. På stillingen 25 – 25 etter ca 24 minutter feiler Follo. Deretter gjør Elverum teknisk feil. Follo feiler pånytt. Når 20 sekunder gjenstår bommer Elverum på skuddsjanse fra kant. Follo kontrer og scorer ca 1 sekund før slutt.

Vi har spilt mange slike  tette kamper mot Follo. I dag hadde Follo marginene på sin side i sluttsekundene. Bittert tap,men gratulasjoner Follo, vi gleder oss til neste kamp…

Martin Taube, Follo ble kåret til banens beste i denne kampen, mens Erik Toft  ble toppscorer med 13 mål.