Seiersrekken brutt – Elverum

Seiersrekken brutt

Etter 10 hjemmeseire i 2. divisjon ble det 30-32-tap mot Kolbotn i sesongens siste hjemmekamp. Nå kan Kolbotn kltre vekk fra kvalikkplassen.

Et Elverumslag  uten kamvilje, konsentrasjon og kollektivt spill gikk på årets første hjemmetap.
Lagene holdt følge gjennom første omgang, med hjemmelaget ett og to mål foran.
Pauseresultat 17 – 16.

De fleste håpet og trodde at laget skulle reise seg i andre omgang og sørge for at seiersrekken forble ubrutt. Så skjedde ikke.
Drøyt halveis i omgangen tok Kolbotn ledelsen for første gang i kampen. De fikk tro på seier og viste gnist og kampvilje. Det manglet våre gutter og dermed ble Kolbotn det første laget som reiste fra Elverumshallen med to poeng.
Elverumslaget manglet Erik Toft, Magnus Gullerud og Petter Øverby i denne kampen siden trioen var i Vestfold på landslagssamling. Men de som var der kunne tatt poengene hjem, men de klarte ikke å holde roen i laget, samtidig som di ikke klarte å stoppe Kolbotns sterke strekspiller.
Taigaen inviterte på pizza etter kamp, og den smakte godt, tross alt. Tusen takk til Taigaen.
Selv om det ble tap i denne kampen er det bare å ta av seg hatten for de 10 kampene som er vunnet. Guttene har gjort en meget god sesong, og gitt oss mange artige stunder i Elverumshallen.
Elverums lag/mål: Mikkel Strømstad, Mats Refseth Wæraas, Lars Fluto, Christer Fjeld 3, Stian Holte 3,  Lasse Lundby 4, Mauricio Kjeldner, Simon Wang Kjernlie 5, Fredrik Andersen Lindstad 3, Lars Lundemo 2, Rolf A. Sandberg 2, Kim Tajet Skaug 5, Martin Sætersmoen 3.
Toppscorer for Kolbotn: Aleksander Haugaas 8
Dommere: Geir Sveum, Geir Erling Heien

Takk gutter for flott innsats gjennom sesongen, og lykke til i siste kampen mot Gøy på søndag.