Seier til rekruttene – Elverum

Seier til rekruttene

Guttene slet mot rutinerte og skuddsikre Gøy, og kampen var åpen helt til Elverum skaffet seg 3 måls forsparang ca 2 minutt før slutt. Dermed ble det 3. plass på tabellen. Gratulerer

Viktigste budskapet før kampen var å få fokus, konsentrasjon og tenning  fra start. Guttene kom brukbart i gang, men slet i forsvar med litt langsomme, men lure og rutinerte Gøy spillere.
Omgangen ble jevn, med 17 – 16 ledelse til Gøy ved pause.

Andre omgang fortsatte på samme måte. Vi spilte oss til mange nok sjanser og avslutningene var ok. Bakover slet vi fortsatt. Gøy fikk gang på gang avslutte uten press fra vårt forsvar, og våre keepere slet med å stoppe skuddene fra distanse.
Lagene vekslet på å lede, men mot slutten orket Elverum mer og halte i land en to måls seier.

Elverums lag: Mikkel Strømstad, Lars Fluto, Christer Fjeld 9, Simon Wang Kjernlie 3, Stian Holte 1, Lasse Lundby 4, Mauricio Kjeldner 2, Fredrik A. Lindstad, Lars Lundemo, Rolf A. Sandberg, Kim Tajet Skaug 7, Martin Sætersmoen 8.

Kjelsås var nr 3 på tabellen før helgas runde, men tapte 22 – 25 mot Njård i dag og dermed ble Elverum nr 3. GRATULERER!