Kamp om medaljene – Elverum

Kamp om medaljene

Fra sølv og ned til siste sluttspillplass skiller det bare 5 poeng, og det er 6 poeng som skal fordeles på de 3 siste serierundene.

Årets uforutsigbare serie til tross, det er helt utenkelig at Drammen ikke skal sikre seg det poenget de trenger for å ta seriegull i år. Det er ingen selvfølge, men drammenserne har vært det klart jevneste laget denne sesongen. Men det er mer glitter å kjempe for. Med sølvplass på tabellen er Elverum «på topp» i denne medaljestriden, og med Oddmund Berg og Fyllingen på den motsatte banehalvdelen onsdag er det nok å kjempe for i Bergen. Bare ett glipptak i serieinnspurten kan være nok for å melde seg ut av medaljestriden.

Det er tett som hagl, og outsideren er ØIF Arendal. Laget ligger på 6.plass før denne serierunden, men med seier i resten av kampene kan de fort stikke kjepper i hjulene for hvem som helst i medaljekampen.

Men Elverum må fokusere på sine oppgaver, og akkurat nå gjelder det Fyllingen.

Resternede kamper for de 6 beste på tabellen: (h = hjemmekamp, b = bortekamp)
Drammen –
(29 poeng) Follo (h), Bodø (b), Stord (b).
Elverum –   
(24 poeng) Fyllingen (b), BSK/NIF (h), Haslum (b)
Runar –       
(24 poeng) Haslum (b), STIF (b), ØIF Arendal (h)
Follo –         
(22 poeng) Drammen (b), Fyllingen (h), BSK/NIF (b)
Fyllingen
–   (22 poeng) Elverum (h), Follo (b), Bodø (h)
ØIF Arendal
(21 poeng) BSK/NIF (b), Haslum (h), Runar (b)