Medaljekampen – Elverum

Medaljekampen

Få hadde de store forhåpningene for Bækkelaget etter opprykket, de har seilet gjennom serien i "ingenmannsland" helt til det siste. Med 4. plass på tabellen har de meldt seg inn i medaljestriden, og onsdag kommer de til Elverumshallen.

Oslo-laget med de to tidligere Elverums-spillerne, Per Refseth og Anders Lund, kan stå som en av eksponentene til den jevne serien for herrene i Postenligaen. De har gjort spådommene til skamme etter rene utklassingsseieren mot lag som Runar, men samtidig vist at de kanvære sårbare med ooverraskende tap for blant annet Haugaland. Men de har vilje og tæl til å stå på til sluttsignalet kommer. Det fikk Elverum føle da de gjestet Nordstrandshallen for snaut 2 måneder siden. En stor kontrast til Elverums-seieren i cupen.

Nå vet Elverum at de må ta fram sitt beste, være disiplinerte i spillet og stole på egne kvaliteter. Det er bare det beste som holder om laget skal ta vare på den sølvplassen de har på tabellen. Medaljekampen om sølvet KAN avgjøres i denne runden, men det krever i så fall at både Runar og Fyllingen taper sine kamper samtidig som Elverum beholder poengene i SISTE SERIKAMP i Elverumshallen onsdag kl. 18.00.

Bli med på å skape en skikkelig håndballstemning onsdag kveld!