Seriesølvet sikret – Elverum

Seriesølvet sikret

Det meste fungerte for Elverum før pause. Angrepsspillet og avslutningene satt som de skulle samtidig som forsvaret forenklet keeperjobben for Morten Nergaard. Dermed sto det betryggende 20-9 til Elverum ved pause.

Sjøl sindige Christian Berge trakk på smilebåndet av tilfredshet over det spillerne viste før pause, og prestasjonene smittet over på stemningen fra 755 tilskuere.

Det var helt utenkelig at Elverum skulle rote bort dette etter pause. Og det virket betryggende i starten på den siste omgangen, helt til halvspilt omgang. I løpet av de neste 8 minuttene hadde Elverum 2 nettkjenninger, mens gjestene snuste på en overraskelse da tavla viste at ledelsen var krympet til 28-25.

Men da tok Elverum frem litt av det de hadde viste før pause og gled i fra igjen. Og det hele ble avsluttet med et perfekt backhand-skudd fra Steffen Stegavik som klistret oppe i det bortre hjørnet.

Dermed ble det seier og seriesølv til Elverum før avslutningskampen mot Haslum lørdag siden Runar tapte oppgjøret for byrivalene Sandefjord.
Opplev skuddet til Steffen her.

Kampfakta

Elverum BSK/NIL 35-29 (20-9)

Mål for Elverum: Morten Post 6, Lars Nordberg 6, Ari Stefansson 6, Leonel Ojala 5, Steffen Stegavik 5, Kjetil Aanestad 3, Henri Auer 2 og Sigmund Høye og Kalle Bjørkmann ett hver.

Tolppscorer for BSK/NIL: Johannes Hippe 8.

Utvisninger, Elverum : 3 x 2 min., BSK/NIL: 3 x 2 min.