Gjennom Europa i buss – Elverum

Gjennom Europa i buss

Flystoppen har satt Magnus Gullerud, Petter Øverby og Erik Toft på buss, - en lang tur gjennom Europa etter landskamper.

– Det går greit egentlig. Akkurat nå er vi på full fart nordover på autobanen gjennom Tyskland til fjerje hjem til Norge. Vi har knallvær akkurat nå så vi skal ikke klage. Vi kommer oss hjem etterhvert, sier Magnus Gullerud som har spilt EM-kvalik i Brasov i Romania, uten å klage over de 2.800 kilometrene han nå må ta landeveien hjem i stedet for den planlagte flyturen på noen små timer.

Det ble ikke EM-sluttspill denne gangen, men om at han rekker hjem og får kroppen i gang igjen, så kan han kanskje rekke sluttspillkampene for Elverum.

Stort bedre er det ikke for Petter Øverby og Erik Toft. Også de må krysse det meste av Europa på langs i buss, 2.600 km ligger foran duoen før de er tilbake i Elverum.

– Vi regner med at blir 30 timer i bussen før vi er fremme ved ferja over til Larvik. Litt annerledes enn planlagt, men jeg synes det går greit, sier Erik Toft. Han er også en av de som kan få med seg kvartfinale-spill for Elverum.

Les om siste kamp for Erik og Petter

Les om Magnus sin EM-kvalik